egenföretagare

för dig som villl ha fler affärer och lönsammare affärer 2021.

Kontakta oss

Kungsportsavenyen 21
411 36, Göteborg

Tel: +46-707-831199

mlg@vimentis.se

Som egenföretagare är tiden din viktigaste resurs.

 

Du har gjort ett bra val att bli egenföretagare och du har nu en fantastisk resa framför dig! Vår passion och kompetens ligger i att säkertställa att din resa kommer bli lönsam, att du får de kunderna du vill ha och att tar kontroll över det du tjänar. 

Med vårt program kan vi garantera att du kommer att öka din lönsamhet och öka din kundkrets utan att behöva lägga 100% av din tid på försäljningen.

Hur kan vi göra det?  

Försäljning för företagare måste vara effektiv.

Skillnaden mellan en säljare och en företagare och uppgiften de båda har framför sig är att företagaren oftast saknar samma struktur som säljaren har.  Tid är företagarens dyrbaraste valuta vilket betyder att säljprocessen måste vara så effektiv som möjligt.

Vi har därför tagit fram ett program som är 100% skräddarsytt och anpassat efter en företagares vardag. 

Det ska vara enkelt att komma ut på kundbesök, det ska vara enkelt att driva kundmöten via video och IRL, samtidigt som vi på ett effektivt sätt ska kunna bygga upp vårt varumärke och använda sociala medier för att nå ut med vårt budskap och bygga lönsamma nätverk.

%

Självkänsla

%

Självförtroende

%

Trygghet i säljprocessen

%

Ökade resultat

En värld utav digitalisering

Vi har ett resultatbaserat program där vi tror på att resultaten kommer från att ha roligt, att man blir utmanad engagerad. vi är unika med att vi är live och vi ser oss inte som ännu  ett säljprogram på marknaden. 

Vad säger våra kunder?

Ett utdrag av reciensioner från våra kunder som gått något av våra program.

Jag är en numera en bättre kopia av mig själv efter ha gått Vimentis salesutbildning för entreprenörer under 3 månader. Trots att jag har lång erfarenhet inom många branscher så har jag alltid intalat mig själv att jag inte är någon säljare. Den självinsikt och förhöjning av min egen förmåga har gett mig så många nya insikter. Jag rekommenderar starkt att gå den utbildningen för små och medelstora företag.

Mikael Thelin

Customer Success at Gateway Digital Sweden AB

Michel brings unstoppable energy to his coaching sessions that gets entrepreneurs and professionals thinking at a whole new level. His advice is practical, grounded in his years of experience of coaching and focused on fearless action. Be it sales, marketing or personal development – his sessions and programs have the power take you to the next level in your game!

Naimul Abd

Startups, Ecosystems & Partnerships Specialist, Coompanion

Utifrån mitt perspektiv är detta nog den största positiva kicken jag fått i hela mitt yrkesverksamma liv Jag gick in i Vimentis Academy med ett nystartat bolag och behövde verkligen få kontroll på min försäljningsprocesser och kunna styra min tid. Framför kameran mötte jag en härlig smart och kunnig duracellkanin som förmedlade både kunskap och inspiration. Eget hårt jobb ligger också bakom men följ Michels råd och tips och du kommer komma ut som en vinnare!

Jonas Leijon

Ägare, Konsultkedjan

Jag rekommenderar varmt Vimentis Academy utbildning. Som nybliven konsult och egenföretagare är jag så glad att jag gick den här kursen som har stärk mig i min nya roll. Michel har ändrat min syn på försäljning och gett mig verktyg för att lyckas i min sälj process. Han är mycket pedagogisk och förmedlar sina kunskaper med sån glädje, energi och engagemang att man blir inspirerad och vågar ta stegen och sätta igång. Stor tack Michel och Vimentis Academy för att ni stöttar och hjälper oss även efter genomförd utbildning

Norma Segura

Certifierad tillgänglighetssakkunnig | Arkitekt SAR/MSA | , Segura Tillgänglig Arkitektur AB

Kontakta oss.

Vid eventuella frågor eller funderingar når ni oss på uppgifterna nedan. 

Kungssportsavenyn 21

41136, Göteborg 

+46-707-831199

mlg@vimentis.se

Leave A Message