För dig som vill ha

fler & lönsammare affärer 2021

Boka ett gratis uppstartsmöte och kom igång med din försäljning på riktigt.

Som egenföretagare är tiden din viktigaste resurs.

Du har gjort ett bra val att bli egenföretagare och du har nu en fantastisk resa framför dig! Vår passion och kompetens ligger i att säkerställa att din resa kommer bli lönsam, att du får de kunderna du vill ha och att tar kontroll över det du tjänar. 

Med vårt program kan vi garantera att du kommer att öka din lönsamhet och öka din kundkrets utan att behöva lägga 100% av din tid på försäljningen.

Hur kan vi göra det? 

Försäljning för företagare måste vara effektiv.

Skillnaden mellan en säljare och en företagare och uppgiften de båda har framför sig är att företagaren oftast saknar samma struktur som säljaren har.  Tid är företagarens dyrbaraste valuta vilket betyder att säljprocessen måste vara så effektiv som möjligt.

Vi har därför tagit fram ett program som är 100% skräddarsytt och anpassat efter en företagares vardag. 

Det ska vara enkelt att komma ut på kundbesök, det ska vara enkelt att driva kundmöten via video och IRL, samtidigt som vi på ett effektivt sätt ska kunna bygga upp vårt varumärke och använda sociala medier för att nå ut med vårt budskap och bygga lönsamma nätverk.

Kostnadsfritt Strategisamtal

En värld utav digitalisering!

Vår affärside bygger på konsultativ affärsrådgivning om hur du lyckas med ditt företag genom ett starkt försäljningsarbete.Våra livesända utbildningar gör skillnad för ditt företag. Det skapas en kontinuitet och faktisk förändring, både gällande ert “sälj-mindset” och i form av resultat för ditt företag. Vi är experter på att skapa engagemang och interaktion genom webben, vi har funnits 100% Online sedan 2017.

Kontakta Oss

Ring: +46-707-831199
Email: mlg@vimentis.se
Adress: Kungsportsavenyn 21 41136, Göteborg

Kungsportsavenyn 21, Göteborg

+46-707-831199

mlg@vimentis.se