För dig som vill ha

fler & lönsammare affärer 2021

Boka ett gratis uppstartsmöte och kom igång med din försäljning på riktigt.

Världen förändras och vi ställs ständigt inför stora utmaningar. 

Nyckeln till framgång är att vi som ledare säkerställer att vi har en organisation som professionellt möter marknaden och dess konkurrens. Har vi en organisation som arbetar passionerat och strukturerat kan vi på ett långsiktigt sätt möta marknaden över förväntan.

Spelar din säljorganisation i champions league?

En säljorganisation ska vara de bultande hjärtat i företagets framfart på marknaden. Precis som ett fotbollslag som spelar i champions League så är det detaljerna som kommer avgöra om man åker ut i gruppspelet eller går till final.

För spelarna handlar det om att ta rätt beslut i situationens ögonblick och för tränaren handlar det om att ha rätt spelstrategi. På en marknad där det kommer fler och fler spelare så är det bland annat träningen som kommer att vara den direkta skillnaden. 

Genom åren har vi arbetat nära många organisationer där vår roll har varit att stötta upp, både den individuella spelaren och tränaren med rätt verktyg, taktik, teknik och kunskap för att ta spelet till nästa nivå.

Kostnadsfritt uppstartsmöte

En värld utav digitalisering!

Vår affärside bygger på konsultativ affärsrådgivning om hur du lyckas med ditt företag genom ett starkt försäljningsarbete.Våra livesända utbildningar gör skillnad för ditt företag. Det skapas en kontinuitet och faktisk förändring, både gällande ert “sälj-mindset” och i form av resultat för ditt företag. Vi är experter på att skapa engagemang och interaktion genom webben, vi har funnits 100% Online sedan 2017.

Kontakta Oss

Ring: +46-707-831199
Email: mlg@vimentis.se
Adress: Kungsportsavenyn 21 41136, Göteborg

Kungsportsavenyn 21, Göteborg

+46-707-831199

mlg@vimentis.se