ledning

för dig som villl ha fler affärer och lönsammare affärer 2021.

Kontakta oss

Kungsportsavenyen 21
411 36, Göteborg

Tel: +46-707-831199

mlg@vimentis.se

Världen förändras och vi ställs ständigt inför stora utmaningar

Nyckeln till framgång är att vi som ledare säkerställer att vi har en organisation som professionellt möter marknaden och dess konkurrens. Har vi en organisation som arbetar passionerat och strukturerat kan vi på ett långsiktigt sätt möta marknaden över förväntan. 

SPELAR DIN SÄLJORGANISATION I CHAMPIONS LEAGUE?

En säljorganisation ska vara de bultande hjärtat i företagets framfart på marknaden. Precis som ett fotbollslag som spelar i champions leauge så är det detaljerna som kommer avgöra om man åker ut i gruppspelet eller går till final.

För spelarna handlar det om att ta rätt beslut i situationens ögonblick och för tränaren handlar det om att ha rätt spelstrategi. På en marknad där det kommer fler och fler spelare så är det bland annat träningen som kommer att vara den direkta skillnaden. 

Genom åren har vi arbetat nära många organisationer där vår roll har varit att stötta upp, både den individuella spelaren och tränaren med rätt verktyg, taktik, teknik och kunskap för att ta spelet till nästa nivå.

 

%

Självkänsla

%

Självförtroende

%

Trygghet i säljprocessen

%

Ökade resultat

Vad säger våra kunder?

Ett utdrag av reciensioner från våra kunder som gått något av våra program.

Jag är en numera en bättre kopia av mig själv efter ha gått Vimentis salesutbildning för entreprenörer under 3 månader. Trots att jag har lång erfarenhet inom många branscher så har jag alltid intalat mig själv att jag inte är någon säljare. Den självinsikt och förhöjning av min egen förmåga har gett mig så många nya insikter. Jag rekommenderar starkt att gå den utbildningen för små och medelstora företag.

Mikael Thelin

Customer Success at Gateway Digital Sweden AB

Michel brings unstoppable energy to his coaching sessions that gets entrepreneurs and professionals thinking at a whole new level. His advice is practical, grounded in his years of experience of coaching and focused on fearless action. Be it sales, marketing or personal development – his sessions and programs have the power take you to the next level in your game!

Naimul Abd

Startups, Ecosystems & Partnerships Specialist, Coompanion

Utifrån mitt perspektiv är detta nog den största positiva kicken jag fått i hela mitt yrkesverksamma liv Jag gick in i Vimentis Academy med ett nystartat bolag och behövde verkligen få kontroll på min försäljningsprocesser och kunna styra min tid. Framför kameran mötte jag en härlig smart och kunnig duracellkanin som förmedlade både kunskap och inspiration. Eget hårt jobb ligger också bakom men följ Michels råd och tips och du kommer komma ut som en vinnare!

Jonas Leijon

Ägare, Konsultkedjan

Jag rekommenderar varmt Vimentis Academy utbildning. Som nybliven konsult och egenföretagare är jag så glad att jag gick den här kursen som har stärk mig i min nya roll. Michel har ändrat min syn på försäljning och gett mig verktyg för att lyckas i min sälj process. Han är mycket pedagogisk och förmedlar sina kunskaper med sån glädje, energi och engagemang att man blir inspirerad och vågar ta stegen och sätta igång. Stor tack Michel och Vimentis Academy för att ni stöttar och hjälper oss även efter genomförd utbildning

Norma Segura

Certifierad tillgänglighetssakkunnig | Arkitekt SAR/MSA | , Segura Tillgänglig Arkitektur AB

En värld utav digitalisering

Vi har ett resultatbaserat program där vi tror på att resultaten kommer från att ha roligt, att man blir utmanad engagerad. vi är unika med att vi är live och vi ser oss inte som ännu  ett säljprogram på marknaden. 

Kontakta oss.

Vid eventuella frågor eller funderingar når ni oss på uppgifterna nedan. 

Kungssportsavenyn 21

41136, Göteborg 

+46-707-831199

mlg@vimentis.se

Leave A Message