Vimentis

Vi hjälper individer och organisationer att öka försäljningen

Kontakta oss

Kungsportsavenyen 21
411 36, Göteborg

Tel: +46-768118611

andreas@vimentis.se

Vimentis Academy

Vår affärside bygger på konsultativ affärsrådgivning om hur du lyckas med ditt företag genom ett starkt försäljningsarbete.

Våra livesända utbildningar gör skillnad för ditt företag. Det skapas en kontinuitet och faktisk förändring, både gällande ert ”sälj-mindset” och i form av resultat för ditt företag. Vi är experter på att skapa engagemang och interaktion genom webben, vi har funnits 100% Online sedan 2017.

 

VILKEN KATEGORI TILLHÖR DU?

En värld utav digitalisering

Vi har ett resultatbaserats program där vi tror på att resultaten kommer från att ha roligt, att man blir utmanad och engagerad. Vi är unika med att vi är 100% live och vi är inte ännu ett säljprogram på marknaden.

Vad säger våra kunder?

Ett utdrag av reciensioner från våra kunder som gått något av våra program.

Jag är en numera en bättre kopia av mig själv efter ha gått Vimentis salesutbildning för entreprenörer under 3 månader. Trots att jag har lång erfarenhet inom många branscher så har jag alltid intalat mig själv att jag inte är någon säljare. Den självinsikt och förhöjning av min egen förmåga har gett mig så många nya insikter. Jag rekommenderar starkt att gå den utbildningen för små och medelstora företag.

Mikael Thelin

Customer Success at Gateway Digital Sweden AB

Michel brings unstoppable energy to his coaching sessions that gets entrepreneurs and professionals thinking at a whole new level. His advice is practical, grounded in his years of experience of coaching and focused on fearless action. Be it sales, marketing or personal development – his sessions and programs have the power take you to the next level in your game!

Naimul Abd

Startups, Ecosystems & Partnerships Specialist, Coompanion

Utifrån mitt perspektiv är detta nog den största positiva kicken jag fått i hela mitt yrkesverksamma liv Jag gick in i Vimentis Academy med ett nystartat bolag och behövde verkligen få kontroll på min försäljningsprocesser och kunna styra min tid. Framför kameran mötte jag en härlig smart och kunnig duracellkanin som förmedlade både kunskap och inspiration. Eget hårt jobb ligger också bakom men följ Michels råd och tips och du kommer komma ut som en vinnare!

Jonas Leijon

Ägare, Konsultkedjan

Jag rekommenderar varmt Vimentis Academy utbildning. Som nybliven konsult och egenföretagare är jag så glad att jag gick den här kursen som har stärk mig i min nya roll. Michel har ändrat min syn på försäljning och gett mig verktyg för att lyckas i min sälj process. Han är mycket pedagogisk och förmedlar sina kunskaper med sån glädje, energi och engagemang att man blir inspirerad och vågar ta stegen och sätta igång. Stor tack Michel och Vimentis Academy för att ni stöttar och hjälper oss även efter genomförd utbildning

Norma Segura

Certifierad tillgänglighetssakkunnig | Arkitekt SAR/MSA | , Segura Tillgänglig Arkitektur AB

Kontakta oss.

Vid eventuella frågor eller funderingar når ni oss på uppgifterna nedan. 

Kungssportsavenyn 21

41136, Göteborg 

+46-707-831199

mlg@vimentis.se

Leave A Message

SAMARBETSPARTNERS