Vi hjälper er att lyckas med er försäljning 2021.

Vimentis Group har under sina 7 år på marknaden etablerat sig i en snabb takt på marknaden och
idag kan vi med vårat unika koncept stolt säga att vi är sveriges största livesända försäljningsutbildning.

Vi har hjälpt över 1000 tals kunder att öka sin lönsamhet
genom våra produkter och tjänster.

Våra ledord är energi, motivation och inspiration och vi tror på att resultat kommer utifrån att ha roligt, bli utmanad och bli engagerad!

 

 

Vimentis Academy växte fram

Under 2016 lanserades Vimentis VIP-programmet. En komplett försäljningsutbildning med individuell coachning som ger företagare och entreprenörer möjligheten att utveckla sina företag och skapa tillväxt på riktigt och inte bara med hjälp av investeringar.

Två år senare utecklades programmet och de som idag kallas för Enterprize kom ut på marknaden. Detta startades för att hjälpa entrepenörer utifrån deras vardag.2020 var ett år som ställde till det på marknaden och vi såg ett stort behov av att hjälpa er där ute med snabbt öka er fakturering, komma igång med er försäljning och möta marknaden på ett vassare sätt, därav lanserade vi programmet Fast-track.

Kolla videon nedan för att få en inblick i hur programmet kan se ut.

Teamet

Idag består Vimentis av  konsulter som alla är egenföretagare och affärsidén bygger på konsultativ affärsrådgivning med inriktning på försäljning. Tillsammans hjälps vi åt att utveckla din affär, utforska nya möjligheter och börja sälja. Vi samarbetar med partners som Venture Cup, Connect Sverige, Drivhuset och Företagsfabriken för att bygga ett stabilt nätverk och kunna erbjuda dig alla spetskunskaper du kommer att behöva under din resa mot en stabil tillväxt.

Michel Laporte Gordon

Michel Laporte Gordon

CEO

I am a passionate sales driven entrepreneur with over 25yrs actively on the market to this day. Born in the Seychelles but live in Sweden. Started my first company when I was 15yrs old. Since then I have built 7 companies as well as worked in various sales positions.

Andreas Östlund

Andreas Östlund

Brand ambassador

 bring you the understanding of true sales with the combination of effective processes to help you get more out your time and employees. With a proven track record from working with hundreds of different markets, companies and individuals I bring resources which will help you and/or your company increase your performance.

Våra tjänster

Våra tjänster

Vimentis Academy –

Fast track

3 månader

Fast-track är byggt för dig som snabbt vill komma igång med din försäljning. Programmet löper under 3 månader med 12 livesändningar där du kommer kunna ta full kontroll över och stärka dina säljprocesser, både i de verkliga livet men också digitalt!

Vimentis Academy – Enterprize

6 månader

Enterprize är uppbyggt och anpassat efter din vardag som entreprenör. Allt vi talar om är ur en företagares vardag. Programmet löper på under 6 månader med 6st moduler som har 4st livesändningar per modul. Efteråt kommer du att erhålla ett certifikat. 

Vimentis Academy

Löpande 

En tjänst för dig som har gått någon av våra utbildningar och som nu vill att Vimentis ska stötta dig på vägen till dina mål.  Energi, motivation och inspiration är ledorden som driver detta programmet.

Vad säger våra kunder?

Ett utdrag av reciensioner från våra kunder som gått något av våra program.

Jag är en numera en bättre kopia av mig själv efter ha gått Vimentis salesutbildning för entreprenörer under 3 månader. Trots att jag har lång erfarenhet inom många branscher så har jag alltid intalat mig själv att jag inte är någon säljare. Den självinsikt och förhöjning av min egen förmåga har gett mig så många nya insikter. Jag rekommenderar starkt att gå den utbildningen för små och medelstora företag.

Mikael Thelin

Customer Success at Gateway Digital Sweden AB

Michel brings unstoppable energy to his coaching sessions that gets entrepreneurs and professionals thinking at a whole new level. His advice is practical, grounded in his years of experience of coaching and focused on fearless action. Be it sales, marketing or personal development – his sessions and programs have the power take you to the next level in your game!

Naimul Abd

Startups, Ecosystems & Partnerships Specialist, Coompanion

Utifrån mitt perspektiv är detta nog den största positiva kicken jag fått i hela mitt yrkesverksamma liv Jag gick in i Vimentis Academy med ett nystartat bolag och behövde verkligen få kontroll på min försäljningsprocesser och kunna styra min tid. Framför kameran mötte jag en härlig smart och kunnig duracellkanin som förmedlade både kunskap och inspiration. Eget hårt jobb ligger också bakom men följ Michels råd och tips och du kommer komma ut som en vinnare!

Jonas Leijon

Ägare, Konsultkedjan

Jag rekommenderar varmt Vimentis Academy utbildning. Som nybliven konsult och egenföretagare är jag så glad att jag gick den här kursen som har stärk mig i min nya roll. Michel har ändrat min syn på försäljning och gett mig verktyg för att lyckas i min sälj process. Han är mycket pedagogisk och förmedlar sina kunskaper med sån glädje, energi och engagemang att man blir inspirerad och vågar ta stegen och sätta igång. Stor tack Michel och Vimentis Academy för att ni stöttar och hjälper oss även efter genomförd utbildning

Norma Segura

Certifierad tillgänglighetssakkunnig | Arkitekt SAR/MSA | , Segura Tillgänglig Arkitektur AB

Kontakta oss.

Vid eventuella frågor eller funderingar når ni oss på uppgifterna nedan. 

Kungssportsavenyn 21

41136, Göteborg 

+46-707-831199

mlg@vimentis.se

Leave A Message