STOR NYHET! Jag och Mikael Arndt lanserar podcast! 🎙💥 Det är så kul att äntligen få dela med mig utav denna nyhet. Jag och Mikael lanserar idag podcasten Closers Only – för dig som vill göra mer affärer. Vi kommer prata om ämnet som varit en passion för min del i över 20år: Försäljning✅ SYFTET är att du som säljare, företagare ska få massa härlig inspiration varje vecka som får dig att göra ännu mer affärer. Det blir högt till tak, utan filter och Jante kan jag lova 👊 Vi finns just nu ute på Spotify så gå in och lyssna och följ podden där för att höra oss varje vecka. Sök på “Closers Only” så kommer du hitta podden där. Vi kommer släppa nytt avsnitt varje måndag morgon så man kan starta veckan med att lyssna på oss. Vi finns om någon dag på alla poddplattformar men in och lyssna på första avsnittet “1. Analysera dig själv eller fortsätt vara medioker” redan idag på Spotify💥 NU KÖR VI!