Start up

för dig som villl ha fler affärer och lönsammare affärer 2021.

Kontakta oss

Kungsportsavenyen 21
411 36, Göteborg

Tel: +46-707-831199

mlg@vimentis.se

Det har aldrig varit enklare att förändra världen.

Trots att det aldrig varit enklare att starta ett bolag så är det fortfarande en stor majoritet av start ups som inom 24 månader aldrig ser dagens ljus.

Vår ambition är att Vimentis academy skall fungera till ett komplement för inkubatorer och startups

 

Sälj är pusselbiten som får startups att lyckas.

Genom ett antal olika inkubatorer och hubar har vi haft förmånen att arbeta med ett hundratals startups. Den gemensamma nämnaren är att man ofta kommer igång för sent då man inte förstår föräljningens verkliga värde i affärsprocessen.

Förutom att förflytta tjönsten från A till B kan ett försäljningsperspektiv vara nyckeln till både produktutveckling nen likaså marknadsundersökning. Detta leder till att skapa så pricksäkra sljprocesser som möjligt.

Vilket slutligen attraherar både kunder men också poteniella investerare.

Det här säkerställer vi genom marknades mordenaste försäljningsutbildning för entrepenörer.

 

En värld utav digitalisering

Vi har ett resultatbaserats program där vi tror på att resultaten kommer från att ha roligt, att man blir utmanad engageradvi är unika att vi är live, de här är ännu inte ett säljprogram på marknaden. vi har et unikt koncept. resultaten kommer från att ha roligt, lärande ska vara kul, utmanande, engegerande, det ska ge resultat. resultatfokus. 

Vad säger våra kunder?

Ett utdrag av reciensioner från våra kunder som gått något av våra program.

Jag är en numera en bättre kopia av mig själv efter ha gått Vimentis salesutbildning för entreprenörer under 3 månader. Trots att jag har lång erfarenhet inom många branscher så har jag alltid intalat mig själv att jag inte är någon säljare. Den självinsikt och förhöjning av min egen förmåga har gett mig så många nya insikter. Jag rekommenderar starkt att gå den utbildningen för små och medelstora företag.

Mikael Thelin

Customer Success at Gateway Digital Sweden AB

Michel brings unstoppable energy to his coaching sessions that gets entrepreneurs and professionals thinking at a whole new level. His advice is practical, grounded in his years of experience of coaching and focused on fearless action. Be it sales, marketing or personal development – his sessions and programs have the power take you to the next level in your game!

Naimul Abd

Startups, Ecosystems & Partnerships Specialist, Coompanion

Utifrån mitt perspektiv är detta nog den största positiva kicken jag fått i hela mitt yrkesverksamma liv Jag gick in i Vimentis Academy med ett nystartat bolag och behövde verkligen få kontroll på min försäljningsprocesser och kunna styra min tid. Framför kameran mötte jag en härlig smart och kunnig duracellkanin som förmedlade både kunskap och inspiration. Eget hårt jobb ligger också bakom men följ Michels råd och tips och du kommer komma ut som en vinnare!

Jonas Leijon

Ägare, Konsultkedjan

Jag rekommenderar varmt Vimentis Academy utbildning. Som nybliven konsult och egenföretagare är jag så glad att jag gick den här kursen som har stärk mig i min nya roll. Michel har ändrat min syn på försäljning och gett mig verktyg för att lyckas i min sälj process. Han är mycket pedagogisk och förmedlar sina kunskaper med sån glädje, energi och engagemang att man blir inspirerad och vågar ta stegen och sätta igång. Stor tack Michel och Vimentis Academy för att ni stöttar och hjälper oss även efter genomförd utbildning

Norma Segura

Certifierad tillgänglighetssakkunnig | Arkitekt SAR/MSA | , Segura Tillgänglig Arkitektur AB

Kontakta oss.

Vid eventuella frågor eller funderingar når ni oss på uppgifterna nedan. 

Kungssportsavenyn 21

41136, Göteborg 

+46-707-831199

mlg@vimentis.se

Leave A Message