FÖRSÄLJNING HANDLAR
OM RESULTAT

Det är vårt sätt att se på saken.

Genom en bredare förståelse för våra kunders egna resor, mål och utmaningar så kan vi också skapa skarpare säljprocesser. Det här är också nyckeln till långsiktiga och starka kundrelationer på marknaden.

Vi anser att det handlar om att bli en del av marknadens ekosystem. Det är den perfekta säljprocessen. I ett ekosystem är alla vinnare. Genom åren har vi arbetat med allt från nystartade företag till internationella koncerner. Idag arbetar vi tätt med nyckelpartners för att säkerställa att så många företag som möjligt skall äga sina säljprocesser och skapa hållbara affärsstrategier. Oavsett vart ni är på er resa så börjar allt med ett möte där ni är i fokus.

Välkomna till Vimentis Group

Vimentis levererar livesända säljutbildningar som gör skillnad för ditt företag. Genom våra program skapas kontinuitet och faktisk förändring, både gällande ert ”sälj-mindset” och i form av resultat för ditt företag. Vi är experter på att skapa engagemang och interaktion genom webben, vi har funnits 100% Online sedan 2017.

För oss handlar sälj om så mycket mer än att förflyta oss från A till B, du måste bli en del av din kunds eko system.

Är du entreprenör, småföretagare, startup eller ”gig:are” så vet du säkert att den största utmaningen ligger i att skapa försäljning för ditt företag. Ofta ligger ditt fokus på produkt och kundupplevelse, men om du inte når ut med ditt sälj så spelar det ingen roll om din tjänst är bäst i världen. Allt måste säljas.

Vi arbetar med Sveriges största inkubatorer och entreprenörsnätverk därför att de vet, precis som vi, att sälj är en svag punkt i entreprenörs-Sverige.

Gör viruset dig blind?

Om nuvarande Corona-situation lärt oss något så är det att de flesta företagen måste vakna upp och inse en tuff sanning: Deras säljstrategier är ungefär lika dynamiska som en sten.

 

Hur länge skulle du överleva

Om vi inser att den ekonomiska stressen är ett resultat av det arbetet som man har lagt ner så kommer vi att  inse att vi har själva makten att förändra vår situation. 

 

Säljare eller konsult?

Uppfattningen att en säljare är sämre att vara än en konsult är för mig skrämmande. Och en av de stora anledningarna till varför många inom sälj vill kalla sig konsulter.

 

Guldet ligger i uppföljningen

Ofta finns en enormt stor brist på uppföljningen i säljprocesserna, vilket påverkar resultatet. Företag förlorar miljoner varje år på att spela rysk roulette med den dyrköpta kundstocken.

 

SAMARBETSPARTNERS

VÅRA TJÄNSTER

Enterprize

Detta program är 100% anpassat efter din vardag som entreprenör. Allt vi talar om är ur en företagares vardag; utmaningar, mål och vägar framåt. Programmet är uppdelat på 6st moduler som har 4st livesändningar per modul. Förutom att du kommer att...

Enterprize – Fast Track

FAST-TRACK är vårt program som är framtaget för att hjälpa så många som möjligt att komma igång med sin försäljning så snabbt som möjligt. Precis som namnet antyder så talar vi om en intensiv kickstart för att få igång ER försäljning. Hela programmet har som fokus på...

Coaching

Här går vi in och coachar och stöttar dig och/eller ditt företag att nå era försäljnings- eller tillväxtmål. Vare sig det gäller sälj och marknad för att skapa en skarp säljstrategi eller för att hjälpa dig som VD med att skapa förutsättningar för att ta nästa steg...

Nätverket Jönköpings företagare

Tack för din medverkan på vår workshop! För att ta del av erbjudandet eller få mer information, fyll i formuläret här nedan så kommer vi att ringa upp dig!

42. Så skapar du karisma

I veckans avsnitt pratar vi om circle of influence, hur du skapar karisma och våra 3 bästa tips för att lyckas med försäljningen 2021.  Följ Mikael Arndt här: LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikaelarndt/ Instagram: https://www.instagram.com/mikael.arndt Läs mer...

42. Så skapar du karisma

I veckans avsnitt pratar vi om circle of influence, hur du skapar karisma och våra 3 bästa tips för att lyckas med försäljningen 2021.  Följ Mikael Arndt här: LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikaelarndt/ Instagram: https://www.instagram.com/mikael.arndt Läs mer...

VÅRA KUNDER